Crna vina toplijih klimata.
Lachanacea thermotolerans.
Jedinstveno svojstvo: proizvodanja mliječne
kiseline u vrijeme fermentacije.
Sekvencijalna inokulacija sa Sacc. Cerevisiae
mikrohrana za kvasce dodaje se u rehidracijsku vodu gdje se pripremaju kvasci: tada su minerali i vitamini bio-dostupni i prisutni su u velikoj koncentraciji, a selekcionirani kvasac može ih lagano i slobodno adsorbirati prema njegovim potrebama.
Doziran
Inaktivni kvasac za bijela vina.Specifičan inaktivni kvasac sa snažnim antioksidativnim svojstvima. Upotrebljava se u moštu na početku fermentacije. Opti white će povećati zaokruženost i aromatski kompleks vina.
Inaktivni kvasac za bijela vina.Specifičan inaktivni kvasac sa snažnim antioksidativnim svojstvima. Upotrebljava se u moštu na početku fermentacije. Opti white će povećati zaokruženost i aromatski kompleks vina.
Inaktivni kvasac za bijela vina.Specifičan inaktivni kvasac sa snažnim antioksidativnim svojstvima. Upotrebljava se u moštu na početku fermentacije. Opti white će povećati zaokruženost i aromatski kompleks vina.
Stimula Sauvignon blancTM je posebno bogat panthotenatom, tiaminom, folnom kiselinom i cinkom i
manganom kako bi se optimizirao unos 4MMP i 3MH prekursora i njihovu biokonverziju u hlapljive tiole.