UVAFERM LALLEMAND - PONUDA, MATERIJALI
Kvasac za proizvodnju aromatičnih, svježih, voćnih, živahnih bijelih vina.
Inaktivni kvasac za bijela vina.Specifičan inaktivni kvasac sa snažnim antioksidativnim svojstvima. Upotrebljava se u moštu na početku fermentacije. Opti white će povećati zaokruženost i aromatski kompleks vina.
Saccharomyces cerevisiae Suhi selekcionirani vinski kvasac.Čisti, radi sigurnog vrenja izabrani kvasac za direktno djelovanje. Doziranje: Bijeli mošt: 25-40 g/hl Crveno grožđe: 20-30 g/hl Voćna kaša: 20-45 g/hl Zastoj fermentacije: 30-50 g/hl
Saccharomices cerevisiae, selekcionirani vinski kvasac
Hrana za proizvodnju vrhunskih crnih vina Doziranje: 30-40 g/hl u masulj.
Cedar agro doo