UVAFERM LALLEMAND - PONUDA, MATERIJALI
malolaktične bakterije
Saccharomyces cerevisiae Suhi selekcionirani vinski kvasac.Čisti, radi sigurnog vrenja izabrani kvasac za direktno djelovanje. Doziranje: Bijeli mošt: 25-40 g/hl Crveno grožđe: 20-30 g/hl Voćna kaša: 20-45 g/hl Zastoj fermentacije: 30-50 g/hl
Kvasac koji povećava aromu tiolnih spojeva u bijelom vinu.
Kvasac za proizvodnju aromatičnih, svježih, voćnih, živahnih bijelih vina.
Anchor Alchemy II je znanstveno formulirana mješavina sojeva vinskih kvasaca. Razvijen je u suradnji s Australian Wine Research Institute (AWRI).
Crna vina toplijih klimata. Lachanacea thermotolerans. Jedinstveno svojstvo: proizvodanja mliječne kiseline u vrijeme fermentacije. Sekvencijalna inokulacija sa Sacc. Cerevisiae
Kvasac za sve crne sorte
Cedar agro doo