UVAFERM LALLEMAND - PONUDA, MATERIJALI
Hrana za proizvodnju vrhunskih crnih vina Doziranje: 30-40 g/hl u masulj.
Djelovanje: Smanjen rizik od prespore fermentacije ili zastoja na minimum. Sigurnost vođenja fermentacije do kraja.
Anchor Alchemy II je znanstveno formulirana mješavina sojeva vinskih kvasaca. Razvijen je u suradnji s Australian Wine Research Institute (AWRI).
malolaktične bakterije
Saccharomyces cerevisiae Suhi selekcionirani vinski kvasac Doziranje: Bijeli mošt: 25-40 g/hl Crveno grožđe: 20-30 g/hl Voćna kaša: 20-45 g/hl Zastoj fermentacije: 30-50 g/lhl
Suhi vinski kvasac. Doziranje: 20-40 g/100 l Priprema: Kvasac otopimo u 10x većoj količini mlake vode (35-40 C) i lagano promiješamo.
Cedar agro doo