Crna vina toplijih klimata.
Lachanacea thermotolerans.
Jedinstveno svojstvo: proizvodanja mliječne
kiseline u vrijeme fermentacije.
Sekvencijalna inokulacija sa Sacc. Cerevisiae
Lalvin MSB ™
selekcioniran je zbog svoje odlične kinetike
fermentacije i sposobnosti da oslobodi
sortne arome vina Sauvignon Blanc:
tropsko voće, grejp, limun, lagane voćne
note, prekrasne punoće.
Jedinstveno svojstvo: nemogućnost proizvodnje
SO2 i neprimjetne količine H2S-a.
Naglašava voćni karakter i svježinu; punoća, meki
tanini, zaokruženost.
Tolerancija na alkohol do 16 % vol.
Jedinstveno svojstvo: nemogućnost proizvodnje
SO2 i neprimjetne količine H2S-a.
Naglašava voćni karakter i svježinu; punoća, meki
tanini, zaokruženost.
Tolerancija na alkohol do 16 % vol.