Za osvježenje vina, spriječava razvoj bolesti i poboljšava postojanost vina, te djeluje kao antioksidans. Doziranje: 10 -max. 100 g/100 l
Doziranje: 15-40 ml/hl za mošt, 10-20 ml/hl za bijela vina, 30-60 ml/hl za crvena vina
medicinske kvalitete
za čišćenje, bistrenje mošta i vina Doziranje: za vino: 10-20 g/hl za mošt: 20-30 g/hl
Čisti Kalijev metabisulfit (pyrosulfit, disulfit) E 224 Pakiranje: Aluminijska vrećica
Čisti kalijev metabisulfit (kalij pirosulfit, kalij disulfit), E 224 Za bijelo vino
Kalijpirosulfit (metabisulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino PE kutija
Kalijev metabisulfit (pirosulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino
NOVO! Za doslađivanje vina i obogaćivanje mošta šećerom
bez mirisa i okusa, 100% upotrebljiva uz prehrambene artikle Zemlja porijekla: AUSTRIJA
Cedar agro doo