za snižavanje kiselina u vinima, sokovima, kao konzervans i za povećanje pH vrijednosti
Za korekciju neugodnog mirisa i okusa, te kod nekontroliranog poremećaja u mirisu i okusu. Doziranje: 5-10 g/100 l, odnosno prema preporuci stručnaka enologa.
Granulirana želatina. Vrlo dobar stabilizator, primjeren za čišćenje i bistrenje. Doziranje: 4-10 g/hl za mošt i bijela vina 8-15 g/hl za crna vina
Originalni američki bentonit u granulama, koji je prirodno aktivan i pokazuje vrlo visoku adsorpcijsku sposobnost glede bjelančevina.
Čisti Kalijev metabisulfit (pyrosulfit, disulfit) E 224 Pakiranje: Aluminijska vrećica
Čisti kalijev metabisulfit (kalij pirosulfit, kalij disulfit), E 224 Za bijelo vino
Kalijpirosulfit (metabisulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino PE kutija
Kalijev metabisulfit (pirosulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino
NOVO! Za doslađivanje vina i obogaćivanje mošta šećerom
Cedar agro doo